KANDIDAT TIL FOLKETINGET
Jens er klar til at kæmpe for vores interesser på Djursland.

DJURSLANDS STEMME PÅ CHRISTIANSBORG

Jeg er født og opvokset i Aarhus, nærmere bestemt ved Egå strand. 

Min mor Hanne var afdelingssygeplejerske på psykiatrisk hospital i Risskov og min far var bygningsingeniør med egen tegnestue i Egå.

 Jeg har gået Skæring skole og Laursens realskole i Aarhus og på Aarhus Katedralskole. Jeg har aftjent min værnepligt som livgarder i Den Kongelige Livgarde. 

Jeg er uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus og har været reporter, programmedarbejder, debatvært og redaktør ved Danmarks Radio i Aarhus og i København.

Inden da snuste jeg lidt til statskundskabsstudierne på Aarhus Universitet, og arbejdede i tre år som rejsearrangør med Israel, dykker- og kulturrejser som mit ansvarsområde hos Bent Strobels rejsebureau i Aarhus.

Jeg har som iværksætter, sammen med en god ven og kollega, stiftet medieovervågnings- og analysevirksomheden Newswatch, hvor vi leverede nyhedsoverblik til større danske virksomheder, organisationer, kommuner og ministerier. 

Med kontorer og produktion i Asien, hvor vi havde 200 ansatte i Manila og Singapore, samt salgskontor i København, har jeg prøvet at have hånden på kogepladen. Efter fem år solgte vi virksomheden til svensk/norske Retriever. 

Jeg bor til daglig i Vedbæk sammen med min hustru Lone, der er arkitekt, og vores to døtre Emma og Ida på 11 og 14 år. Jeg kender til vigtigheden i at vores børn går i en god skole. Derfor har jeg siden min ældste datter begyndte i vores lokale folkeskole været medlem af skolebestyrelsen, hvor jeg i dag er næstformand.

Jeg er medlem af Rudersdal kommunalbestyrelse, hvor jeg også er viceborgmester.

Politisk har jeg en fortid som medlem af Aarhus byråd tilbage i 90érne. Senere har jeg været rådgiver for flere Venstreministre og en periode har jeg også været pressechef for Venstre på Christiansborg. Da Søren Pind var borgmester i København, var jeg i et par år Informationschef for hans forvaltning og rådgiver for Søren. Ved kommunalvalget i 2021 blev jeg valgt ind i Ruderdals kommunalbestyrelse og er i dag viceborgmester.

Se mere om Jens på hjemmesiden:    klik her

Jens Kloppenborg
Telefon nr. 26 15 24 97